chipnautikaVaš pouzdan partner za štamparska rešenjasertifikatsertifikat
Proizvodi » LEPLJIVI
NAPOMENA: Sve cene su prikazane u dinarskoj vrednosti sa uračunatim PDV-om.
BLANKO NALEPNICE IZ ROLNE
BLANKO NALEPNICE IZ ROLNE

U ponudi imamo preko 100 različitih alata i širok spektar materijala za izradu nalepnica iz rolne za potrebe štampe na bar kod štampačima, digitalnim vagama, ink jet štampačima iz rolne i laserskim štampačima iz rolne.

CENA: 0 din
NALEPNICE ZA VINA
NALEPNICE ZA VINANALEPNICE ZA VINA
NALEPNICE ZA VINA

Izbor vrhunskog materijala i završne obrade na etiketi zaokružuje proces izrade Vašeg proizvoda za koji možete lično garantovati kvalitet, a koji će pleniti svojim luksuznim izgledom i postojanošću. 

CENA: 0 din
ETIKETE ZA PREHRAMBENU INDUSTRIJU
ETIKETE ZA PREHRAMBENU INDUSTRIJU

Vrhunska štampa, sa širokim spektrom dorade, na materijalima koji su sertifikovani za upotrebu u prehrambenoj industriji (Europian Food Regulation 1935/2004 EC), ali i sa specijalnim zahtevima (izloženost vlazi, duboko zamrzavanje, visoke temperature), predstavljaju etikete za upotrebu označavanja proizvoda u prehrambenoj industriji.

CENA: 0 din
ETIKETE ZA KOZMETIČKU INDUSTRIJU
ETIKETE ZA KOZMETIČKU INDUSTRIJU
Štampa UV bojama ili zaštita UV lakom, na vodonepropusnim materijalima, sa završnom obradom (zlatotisak,reljef ili specijalni lak) i sečeno na specifične oblike opisuje izradu etiketa za kozmetičku industriju gde je prvi zahtev ekskluzivnost.
CENA: 0 din
ETIKETE ZA FARMACEUTSKU INDUSTRIJU
ETIKETE ZA FARMACEUTSKU INDUSTRIJU

Pored standardnih materijala na kojima se štampa prevoshodno čitljiv dizajn, postoje materijali koji imaju svoju primenu najviše u ovoj grani, kao što je višestruko lepljivi materijal, kao i specifična završna obrada: izrade Brajeve azbuke.

CENA: 0 din
SIGURNOSNE NALEPNICE
SIGURNOSNE NALEPNICESIGURNOSNE NALEPNICE
SIGURNOSNE NALEPNICE

Primena ovih nalepnica je zaštita od zloupotrebe kod visoko osetljivih proizvoda, jer se ovakve nalepnice ne mogu skinuti bez vidljivih oštećenja i ponovo prelepiti. Mogu biti i papirne i plastične, kao i sa više stepena zaštite.

CENA: 0 din
SAMOLEPLJIVI KARTONI
SAMOLEPLJIVI KARTONISAMOLEPLJIVI KARTONI
SAMOLEPLJIVI KARTONI

Primena samolepljivih kartona je višestruka. Kao samolepljivi karton sa premazom za doštampavanjem na bar kod štampačima koristi se u procesu pakovanja i deklarisanja robe. Parcijalno lepljivi karton, takođe sa premazom za bar kod štampače nalazi primenu u vidu narukvica za obeležavanje pacijenata u zdravstvu kao i u industriji zabave za obeležavanje gostiju.

CENA: 0 din
SPECIJALNE ETIKETE
SPECIJALNE ETIKETE
Nalepnice od specijalnih materijala, kao što je samolepljivi tekstil za aplikaciju na teško lepljivim površine koje se i tretiraju mehanički i hemijski( kao npr. tepisi, dušeci ili unutrašnjost cipela), zatim samolepljivi materijali koji idu u unutrašnjost gume pre vulkanizacije ili samolepljivi materijali koji podnose visoke temperature, hemijske i mehaničke uticaje i lepe se na unutrašnjost veš mašina ili drugih električnih uređaja.
CENA: 0 din
BLANKO NALEPNICE NA TABAKU
BLANKO NALEPNICE NA TABAKU
BLANKO NALEPNICE NA TABAKU

Samolepljive nalepnice na tabaku su brzo i kvalitetno rešenje, bez velikih troškova, za male serije. Zahvaljujući tehnologiji proizvodnje sa četiri ivice bez lepka (four edges clean technology –FECT), CHIP samolepljive nalepnice na tabaku su pogodne za upotrebu na laserima, ink-jet štampačima, matriks štampačima i fotokopirima. Standardna proizvodnja CHIP nalepnica je na belom, bezdrvnom/bezhlornom papiru koji može biti, po zahtevu, bojen. Specijalni materijali su: sjajni papir za laser, sjajni papir za ink-jet, višestruko lepljivi papir, bela plastika (PET), mat plastika (PET), ink-jet providna plastika (PET). Posebne karakteristike CHIP nalepnica na tabaku je funkcionalna ambalaža za višekratnu upotrebu sa CD-om na kom se nalazi odgovarajući šablon u Corel® Draw® - u , kao i upustvo za rad u Microsoft® Windows® -u, sve za lakše korišćenje.

CENA: 0 din
 Izdvajamo još iz naše ponude:

Copyright CHIP © 1997-2024. All rights reserved.