chipnautikaVaš pouzdan partner za štamparska rešenjasertifikatsertifikat
Proizvodi » NELEPLJIVI
NAPOMENA: Sve cene su prikazane u dinarskoj vrednosti sa uračunatim PDV-om.
KARTONSKE ETIKETE
KARTONSKE ETIKETE
Od nelepljivih materijala CHIP radi na kartonima do max 250 gr., običnim i dekorativnim koji se mogu obostrano štampati, ili ići na doradu zlatotiskom, reljefom, numeracijom, perforacijom ili bušenjem To mogu biti karte za muzeje, bioskope ili pozorišta koje se mogu naknadno doštampavati na bar kod štampaču za promenljive sadržaje ili deklaracije proizvoda.
CENA: 0 din
FOLIJE I LAMINATI
FOLIJE I LAMINATI

Možemo da Vam ponudimo folije i laminirane materijale za pakerice(kao što su pakovanja za šećere u kafićima, pakovanja za kafu i začine u prehrambenoj industriji i sl.) koje idu na varilicu kako bi se zatvorili, a koji se mogu bojiti i na kojima se mogu štampati različiti sadržaji, takođe mogu biti sa zlatotiskom, hologramom ili reljefni u različitim oblicima.

CENA: 0 din
TEKSTILNE TRAKE
TEKSTILNE TRAKE
U odabiru ostalih nelepljivih materijala sa kojima CHIP radi, nalaze se i tekstilne trake koje mogu biti štampane bojama, zlatotiskom, tehnikom reljefa i preštampavane na bar kod štampaču. Uglavnom se koriste kao ušivne trake za tekstilnu i modnu industriju.
CENA: 0 din
VEŠTAČKA KOŽA
VEŠTAČKA KOŽA

Veštačka koža najčeše prolazi kroz obradu suvim žigom (tehnika reljefa) i koristi se za jeans etikete. Na veštačkoj koži takođe može da se štampa bojama i zlatotiskom i može se preštampavati.

CENA: 0 din

Copyright CHIP © 1997-2024. All rights reserved.