chipnautikaVaš pouzdan partner za štamparska rešenjasertifikatsertifikat
Proizvodi » ŠTAMPAČI
NAPOMENA: Sve cene su prikazane u dinarskoj vrednosti sa uračunatim PDV-om.
TSC TTP 244  bar kod štampač
TSC TTP 244 bar kod štampač

TSC-ov najprodavaniji model TTP-244 plus barkod štampač je upravo postao još bolji sa novim TTP-244 Pro. Popularni TTP-244 plus termal transfer desktop štampač je poznat kao jedino povoljno rešenje koje nudi snažan procesor, izdašnu memoriju, interne izmenljive fontove i najpopularniju emulaciju svetskih jezika u jednom malom pakovanju. TTP-244 Pro je sada 25% brži, štampajući pri brzinama do 5 inča u sekundi. TTP-244 Pro je idealan za korisnike koji traže visok kvalitet barkod štampača, zajedno sa niskim troškovima korišćenja.

CENA: 44,999 din
EOS 04 bar kod štampač
EOS 04 bar kod štampač

Sa svojim velikim ekranom osetljivim na dodir i preglednim kućištem ovaj model štampača je lak za upotrebu i idealan za manje zahtevne količine dnevne štampe.

CENA: 0 din
MACH 4 bar kod štampač
MACH 4 bar kod štampač

Serija MACH4 štampača spada u poluindustrijske štampače. Sadrži većinu performansi industrijskog štampača, kao što su izdržljivo kućište i brzina štampe, a preporučljivi su za srednje zahtevne količine štampe.

CENA: 0 din
SQUIX industrijski bar kod štampač
SQUIX industrijski bar kod štampač

Ax+ seriju industrijskih štampača možemo predstaviti kao jednostavne i pouzdane za upotrebu za visoko zahtevne količine dnevne štampe. Tehničke karakteristike izabranih štampača su u tabeli, a za pregled svih štampača kako nalepnica, uskih traka, tekstilnih traka, štampača u dve boje ili štampača koji mogu da štampaju i sa donje strane materijala molim Vas da nas kontaktirate.

CENA: 0 din
ANY-001 kolor laserski štampač
ANY-001 kolor laserski štampač

Sa ovom vrstom digitalnog štampača možete štampati najkvalitetnije nalepnice u kratkom roku, u maloj seriji, povoljno i vrlo jednostavno. Štampa je rezolucije do 600x1200 dpi. Zahvaljujući svojim die-cut i black mark senzorima štampač mođe da radi i na papirima i na plastici kako beloj, tako i providnoj, a materijal može biti već ricovan ili se nalepnice mogu štampati sa pripremom za ricovanje. Sa 256 MB RAM-a i 160 GB HDD-a štampač može da procesira velike fajlove i štampa nalepnicu do 1.2m dužine.

CENA: 0 din
ANY CUT Laserski sekač
ANY CUT Laserski sekač

Anytronov najnoviji laserski sekač iz rolne u rolnu radi bez alata i odlično je rešenje za manje serije nalepnica kada je potrebno laminiranje i ricovanje različitih oblika i to u vrlo kratkom roku. Anycut je laserski sekač izuzetne brzine i performansi koji radi na različitim medijima kao što su PP, PET i različito oslojenim papirima. Pored toga, Anycut može da se koristi zajedno sa ANY 001 štampačem kako bi obezbedili kompletno rešenje u izradi nalepnica u najvišem kvalitetu i najkraćem roku- bez klišea i alata.

CENA: 0 din
LX 400 Kolor Ink Jet štampač
LX 400 Kolor Ink Jet štampač

LX400 Kolor štampač nalepnica koristi poslednju inkjet tehnologiju visoke rezolucije za vodootpornu štampu nalepnica iz rolne u punom koloru. Sa rezolucijom od 4800 dpi i velikom brzinom štampe, LX400 je najbolji mali industrijski inkjet štampač iz rolne napravljen do sada. Upotreba LX400 omogućava osobama sa najosnovnijim znanjem rada u Windows® ili Mac® Os® X okruženju da štampaju nalepnice profesionalnog kvaliteta, u količini i vremenu koje sami odaberu.

CENA: 205,500 din
LX 810 Kolor Ink Jet štampač
LX 810 Kolor Ink Jet štampač

Kao i LX400 i LX810 Kolor štampač nalepnica koristi poslednju inkjet tehnologiju visoke rezolucije za vodootpornu štampu nalepnica iz rolne u punom koloru. Prednost koju daje LX810 je veličina štampe od max 210 mm, zatim korišćenje svih CMYK mastila u procesu štampe, kao i metalno ojačano kućište.

CENA: 343,200 din

Copyright CHIP © 1997-2024. All rights reserved.